2013 Nosztalgia est

2013 Nosztalgia est

2008 után a szépen felújított MOM Kultúrházban, új nevén a MOM Kulturális Központban, ismét megrendezésre került a MOM-osok Nosztalgia estje, sorrendben immár a tízedik. Az esten mintegy 120-130-en vettek részt, amely az előző estekhez hasonlóan ismét jó hangulatú keretet biztosított a nosztalgiázáshoz.
Az estről készült képek ide kattintva nézhetők meg.

A 2013. évi Nosztalgia est 2013. szeptember 14.-én (szombaton) 16-22 óra között kerül megrendezésre a MOM Kulturális Központban.

Az Íjazó szobor megvilágítása

Kampfl József szobrászművész (a szobor alkotója) már tavaly elkezdte a szobor megvilágításának előkészítését. Az előírásnak megfelelő lámpatestek ára az előzetesen kalkuláltnál lényegesen drágábbra alakult, és ehhez nem volt meg a fedezet. Az adományoknak köszönhetően a világítás 2012. augusztus 8.-ára elkészült. Képek ide kattintva nézhetők meg.

Süss Nándor marburgi szülőháza

2011-ben volt Süss Nándor halálának 90-edik évfordulója, és tudomásunkra jutott, hogy Marburgban még áll Süss Nándor szülőháza. Az volt elképzelésünk, hogy a ház falán a Marburgi Magisztrátus segítségével helyezzünk el egy emléktáblát. Javaslatunkkal 2011 elején e-mailben megkerestük Marburg (Németország-Hessen) város főpolgármesterét Az e-mailhez prezentációs anyagot (német nyelvű Power Point) mellékeltünk, és külön nyomtatott dokumentációt is kiküldtünk. A városházán kedvező fogadtatásra talált elképzelésünk, de a ház jelenlegi tulajdonosa nem engedélyezte a tábla elhelyezését.
A Power Point bemutató magyar és német nyelvű változatai mellékelten megtekinthetőek. Ide kattintva magyar nyelven. Ide kattintva német nyelven.

MOM Emlékszoba
Az Emlékszoba képei ide kattintva nézhetők meg.

A MOM Emlékszoba a 06302318951 vagy a 06702123930 telefonszámon történő előzetes időpont-egyeztetéssel látogatható.

Film a MOM Emlékalapítványról 2013

A Hegyvidék Televízió (XII. ker.)2013-ban a MOM Emlékalapítvány tevékenységét bemutató mintegy filmet készített. Ez a kerületi kábeltévé hálózaton többször is vetítésre került. A film hamarosanmegtekinthető.

  1. évi gazdasági tevékenység

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete – 2012