2011 MOM „Nosztalgia est meghívó!

2011 MOM „Nosztalgia est meghívó!

A MOM Kultúrház felújítása miatt az elmúlt években elmaradt a már hagyományossá vált „Nosztalgia est”. A kultúrház felújítása elkészült (új neve: MOM Kulturális Központ), így a lehetőséget kihasználva 2011. szeptember 17.-én (szombaton) 17 óra és 22 óra között a Kupolateremben újra megrendezzük a „Nosztalgia estet”.
A régi szokás szerint a rendelkezésünkre álló címlista alapján, erről levélben is kiértesítjük augusztus végéig a volt MOM-osokat, egyben kérve részvételi szándékuk jelzését. A linkekre kattintva olvasható a levélben kiküldöttMeghívó és a hátoldalán lévő Hírlevél.

MOM Emlékszobor a MOM Parkban (Íjazó szobor)

A szobor alkotója Kampfl József szobrászművész elkezdte a szobor megvilágításának előkészítését. Az előírásnak megfelelő lámpatestek ára az előzetesen kalkuláltnál lényegesen drágább, és ehhez jelenleg nincs meg a pénzfedezet. A világítás, így ebben az évben valószínűleg nem készül el.

Film a MOM Emlékalapítványról

A Hegyvidék Televízió (XII. ker.)2011 decemberében a MOM Emlékalapítványt bemutató mintegy 12 perces filmet készített. Ez a kerületi kábeltévé hálózaton többször is vetítésre került. A film hamarosanmegtekinthető.